Update huidige situatie (28 april 2020)
Event Center Fokker volgt de richtlijnen van het RIVM en Rijksoverheid ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19). Na de recente update over de maatregelen door de Rijksoverheid, op 21 april jl. is duidelijk geworden dat:

  • Vergunningsplichtige evenementen verboden blijven tot 1 september
  • Overige maatregelen – zoals voor andere samenkomsten – zijn verlengd tot en met 19 mei.

Zie hier de toelichting van de Rijksoverheid. Aangezien alles wat wij doen niet in de categorie vergunningsplichtig evenement valt, betekent dit concreet voor ons dat vooralsnog alleen de geplande boekingen tot en met 19 mei geen doorgang kunnen vinden.

Gezien de onzekere situatie kunnen wij het echter begrijpen als je nu al je geplande boeking van in de periode na 19 mei wilt verzetten. Wij vragen je in dat geval contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar de meest geschikte oplossing. Stuur een mail naar je vaste contactpersoon, of bel ons op 023-5617858

Voor de boekingen (tot en met 19 mei) die zeker niet door kunnen gaan, geldt dat we kosteloze verplaatsing aanbieden.

Nieuwe aanvraag/boeking
Wij begrijpen heel goed dat je in deze onzekere situatie huiverig bent om iets te reserveren. Wij zullen ons echter zo flexibel mogelijk op blijven stellen, ook als de beperkende maatregelen worden verlengd. Gratis verplaatsen wordt op zijn minst aangeboden als we het event niet uit kunnen/mogen voeren. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt en/of een voorstel op maat wenst te ontvangen.

LET OP: doordat evenementen worden doorgeschoven, verwachten wij later dit jaar meer druk dan normaal op onze capaciteit, en zullen we dan eerder en vaker vol zitten. Wacht daarom niet met het doen van een aanvraag, om teleurstelling te voorkomen. Zoals hierboven aangegeven loop je hiermee geen risico, als beperkende maatregelen zich onverhoopt langer voordoen. Daarnaast bieden we je nu ook de mogelijkheid om je gegevens bij ons achter te laten. Wij nemen dan contact met je op zodra we weer evenementen mogen organiseren. Met als voordeel dat jij als een van de eerste een datum kan vastleggen.

Onze extra richtlijnen tijdens evenementen
Het RIVM heeft onderstaande richtlijnen opgesteld:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Hier attenderen wij onze gasten en medewerkers extra op. Daarnaast nemen we extra hygiëne maatregelen voor schoonmaken en bij de bereiding van eten en drinken.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze vervelende periode.