Omschrijving: Poker Series Live #8 pokeren.nl
Datum: 22-10-2024
Aanvang: 19:30 uur

De Pokeren.nl Poker Series Live is een landelijke toernooiserie voor recreatieve pokeraars. Dit gaat uiteraard gepaard met veel spanning en gezelligheid aan de pokertafels. Pokeren.nl is een hechte landelijke poker-community en we spelen vaak meerdere pokertoernooien per week door het land.

Er wordt niet om geld gespeeld en het grote doel is dan ook om jezelf voor de landelijke Finale te plaatsen.  De winnaar van dat toernooi krijgt de kans om zichzelf te bewijzen in Team Pokeren.nl!

De Poker Series komt al sinds 2016 in Hoofddorp en met gemiddeld 125 spelers per toernooi is Event Center Fokker één van de populairste speellocaties van het hele land.

De grote landelijke finale van de Poker Series Live #7 is recent gespeeld op zaterdag 20 januari 2023 en via deze link krijg je een mooie sfeerimpressie door de Aftermovie! https://www.youtube.com/watch?v=PHu0qvJH7UA

Word jij de nieuwe opvolger van Mike Kersten?

Pokeragenda

Wil je altijd up-to-date zijn van de pokertoernooien die komen gaan in het hele land, dan kun jezelf aanmelden voor onze Facebook groep: Pokeren.nl Community. Daarnaast kun je via onderstaande link alle toernooien die we spelen zien via onze website:

https://www.pokeren.nl/pokertoernooien/

Schrijf je snel in voor een van onze voorrondes en wie weet zien we jou wel in de grote finale van de Poker Series Live #8!

KOOP EEN TICKET